dinsdag 5 juli 2011

Anna Drijver en Antonio Banderas samen in Amsterdam voor ‘Puss in Boots’ ofwel ‘De Gelaarsde Kat’

Anna Drijver en Antonio Banderas samen in Amsterdam voor ‘Puss in Boots’ ofwel ‘De Gelaarsde Kat’
Het scheelde maar een haartje of hij had het niet gered om nog naar Amsterdam te komen. Vanwege een vertraging op het vliegveld werd de presentatie van de nieuwe animatiefilm Puss in Boots (De Gelaarsde Kat) een aantal uurtjes verschoven. Maar dan heb je wel niemand minder dan Antonio Banderas en Anna Drijver op je feestje!
Samen met Anna Drijver kwam de Amerikaanse acteur dus naar Amsterdam voor de perspresentatie van Puss in Boots (De Gelaarzde Kat), waarvoor hij de stem van Puss heeft ingesproken. Anna Drijver heeft in de Nederlandse versie de stem van Kitty Softpaws gedaan (in de originele versie de stem van Salma Hayek).
Grappig detail: Anna Drijver is 1.78 m, maar Banderas maar 1.74 m. Toen de Nederlandse actrice bij de photoshoot aankwam droeg ze pumps. Die verruilde ze tijdens het fotomoment voor platte slippers, omdat ze anders bijna twee koppen groter was dan de Hollywoodacteur.
Puss in Boots vertelt het hilarische en dappere verhaal van een van de meest geliefde karakters uit de Shrek reeks: Puss (Antonio Banderas). Samen met zijn vrienden, de ongelooflijk slimme Humpty Dumpty (Zach Galifianakis) en de sluwe straatkat Kitty (Anna Drijver/Salma Hayek) beleeft  hij een spannend avontuur, wanneer hij de beroemde Gans, die gouden eieren legt, probeert te stelen.
Vanaf 7 december in de originele en Nederlands gesproken versie met Anna Drijver, ook in 3D!
Anna Drijver te lang voor Antonio
Anna Drijver had wel heel charmant bezoek aan haar zijde. Antonio Banderas stond naast de actrice tijdens een fotomoment ter promotie van de film ‘Puss in Boots’.
Daar Anna 1.78 meter lang is en Antonio’s lengte 1.74 meter bedraagt, was de actrice zo vriendelijk om haar pumps voor slippers te verruilen tijdens de fotoshoot.
De stem van Antonio is gebruikt in de Amerikaanse versie van ‘Puss in Boots’ ofwel ‘De Gelaarsde Kat’ uit de Shrek reeks. Anna Drijver heeft in de Nederlandse versie de stem van Kitty Softpaws ingesproken.
In de originele versie is dat de stem van Salma Hayek. Het werd letterlijk een verhit middagje voor Anna Drijver. ‘Puss in Boots’ gaat op woensdag zeven december 2011 in première in Nederland
Antonio Banderas was even in Amsterdam voor de promotie van de film Puss in Boots. Samen met actrice Anna Drijver deed hij een kleine fotoshoot bij de Rai in Amsterdam.
De animatiefilm Puss in Boots gaat over de gelaarsde kat die populair werd na zijn verschijning in de Shrek-filmreeks. De Spaanse acteur Banderas is helemaal hot en leent zijn stem aan de zwaardvechtende rode kater. Actrice Anna Drijver spreekt in de Nederlandse versie van de animtiefilm de rol van Kitty Softpaws in. Dit karakter, die onder meer het hart van hoofdpersoon Puss steelt, wordt in de originele versie door Salma Hayek ingesproken.
Om de fotoshoot op te leuken, stonden er ter decoratie twee enorme laarzen. Banderas en Anna Drijver kropen hierdoor helemaal in hun rol en namen daardoor niet alleen de geijkte poses aan.
Filmkenner René Mioch was er ook bij en tweette: ‘Mooie fotocall: Antonio Banderas en Anna Drijver voor Puss In Boots (Anna doet mee met de Nederlandse versie).