donderdag 28 april 2011

Anna Drijver had geen moeite met blootscènes 'Komt een vrouw bij de dokter', regisseur Reinout Oerlemans wel

Actrice Anna Drijver had weinig moeite om uit de kleren te gaan voor 'Komt een vrouw bij de dokter'. Het feit dat haar tegenspeler Barry Atsma professioneel en niet onaantrekkelijk was hielp daar bij.
Anna Drijver: 'Reinout Oerlemans had meer moeite met mijn seksscènes dan ik'
De actrice meent dat regisseur Reinout Oerlemans meer problemen had met de naaktscènes in zijn film.
Anna Drijver speelt de minnares van Stijn, vertolkt door Barry Atsma, wiens vrouw aan kanker lijdt. De donkerharige actrice had daarom redelijk wat seksscènes in haar script staan.
"Ik had daar niet zo veel moeite mee. Het helpt natuurlijk wel als je een prettige, professionele en aantrekkelijke tegenspeler als Barry hebt", vertelt Anna Drijver in het AD.
Buikspieroefeningen
De donkerharige actrice deed wel een paar weken buikspieroefeningen voor de opnames, maar verder maakte Anna Drijver zich naar eigen zeggen weinig zorgen over de blootscènes.
"We hadden wel het idee dat Reinout er meer tegenop zag. Dus hebben Barry en ik hem op zijn gemak moeten stellen. Zo van: "Kijk eens Reinout, wij zijn naakt, so what."
Actrice Anna Drijver kan dus niet wakker liggen van een naaktscène meer of minder. Haar Komt een vrouw bij de dokter-regisseur Reinout Oerlemans, getrouwd met Danielle Overgaag, zag er echter wél enorm tegen op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten