zaterdag 23 april 2011

Anna Drijver speelt Ava Gardner in Italiaanse film

Anna Drijver speelt Ava Gardner in Italiaanse film
Anna Drijver heeft haar eerste rol te pakken in een buitenlandse film. De Nederlandse actrice gaat de rol vertolken van Ava Gardner in de Italiaanse film Il Nostro Amico Walter.
De tegenspeler van de 27-jarige actrice is de Italiaanse acteur Alessi Boni. Hij was eerder te bewonderen in The Tourist.
De film gaat over de Italiaanse acteur Walter Chiari. De italiaan had in de jaren vijftig van de vorige eeuw een romance met de Amerikaanse filmster Gardner.
Anna Drijver zal Italiaans spreken in de film. In mei wordt de film in Italië opgenomen. Of de film ook in Nederland te zien zal zijn is nog onduidelijk.
Anna Drijver had het afgelopen jaar grote succesen in de Nederlandse filmwereld zo was ze naakt te zien in Bride Flight, Komt een Vrouw bij de Dokter en Loft
Anna Drijver gaat dus Ava Gardner vertolken in de Italiaanse televisiefilm Il Nostro Amico Walter. De 27-jarige Nederlandse actrice staat in de rolprent tegenover de bekende Italiaanse acteur Alessio Boni, maakte haar management bekend.
Ava Gardner was in de jaren vijftig een beroemde Amerikaanse filmactrice. Tijdens haar huwelijk met Frank Sinatra begon ze een stromachtige relatie met de Italiaanse acteur Walter Chiari. Il Nostro Amico Walter vertelt het levensverhaal van Chiari, die wordt vertolkt door Boni. De film wordt uitgezonden door de Italiaanse zender Rai Uno.
Anna Drijver speelde eerder onder meer naaktscènes in de films Bride Flight, Komt Een Vrouw bij De Dokter en Loft. Eerder dit jaar was ze ook te zien in de tv-serie Levenslied.
Het is de eerste rol in een buitenlandse film voor de 27-jarige Anna Drijver. De film verhaalt over de Italiaanse acteur Walter Chiari, die in de jaren vijftig van de vorige eeuw een stormachtige romance met de Amerikaanse filmster Gardner had. De Nederlandse actrice spreekt Italiaans in de productie, die in mei in Italië wordt opgenomen.
Anna Drijver tegenspeler is de Italiaanse acteur Alessi Boni, die eerder te zien was in internationale successen als La Meglio Gioventù en The Tourist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten