zondag 1 mei 2011

Actrice Anna Drijver vindt vrijscènes in films bizar

Actrice Anna Drijver vindt vrijscènes in films bizar.
Anna Drijver, Roos in de bioscoopfilm 'Komt een vrouw bij de dokter', heeft het niet zo op seksscènes: ze vindt ze maar raar en onnatuurlijk. Jammer genoeg moest de actrice als Roos er erg vaak aan geloven!
"De allereerste naaktscène was er meteen een waarin Barry Atsma (Stijn in de film) en ik elkaar de kleren van het lijf moesten scheuren. Het was gewoon heel gek. Dan lig je met je blote borsten naakt op een bar en gaat Reinout Oerlemans (regisseur van de film, red.) zeggen wanneer je moet klaarkomen," aldus de brunette.
Anna Drijver heeft echter geen moeite met bloot: "Ik heb weinig gêne als het om mijn lichaam gaat; ben nog net geen nudist. Naaktscènes vind ik ook minder gênant dan vrijscènes. Die zijn pas raar en onnatuurlijk. Een beetje bloot geil zitten doen met allemaal mensen eromheen."
De actrice vond het moeilijk om een opbloeiende relatie te combineren met de pikante scènes in de film: "Het blijft raar. Dat ik overdag de hele dag met Barry aan het tongen en seksen was voor de film en dan 's avonds een lief sms'je van mijn vriendje kreeg. Overdag rommelen op de set, terwijl ik mijn toenmalige vriendje nog nauwelijks had gekust."
In haar eigen liefdesleven is Anna Drijver ook veel rustiger! "Ik heb nog nooit een onenightstand gehad. Ga alleen met iemand als ik verkering met hem wil. Als ik denk: dit is mijn man, met hem wil ik kinderen. Kinderen krijgen is dat waar het uiteindelijk allemaal om gaat."
Anna Drijver vertelde in het blad Glamour over haar rol in Komt een vrouw bij de dokter, de verfilming van Kluun's beroemde boek, geregisseerd door Reinout Oerlemans.
Dat Nederlandse actrice Anna Drijver tegelijkertijd ook een relatie heeft maakte de situatie er dus nog vreemder op. “Het blijft raar. Dat ik overdag de hele dag naakt met Barry aan het tongen en seksen was voor de film en dan ’s avonds een lief sms’je van mijn vriendje kreeg."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten