donderdag 6 september 2012

Hoofdrol voor Anna Drijver in Duitse film Der Nachfolger


Hoofdrol voor Anna Drijver in Duitse film Der Nachfolger

Anna Drijver heeft weer een rol in het buitenland te pakken. De 28-jarige Nederlandse actrice zal volgend jaar te zien zijn in de Duitse thriller Der Nachfolger (De opvolger). 

Zij speelt de vrouwelijke hoofdrol. De opnames starten volgens haar agentschap komende maand.

Het is niet de eerste buitenlandse rol die Drijver in de wacht sleept. Vorige jaar nam zij in Italie de film Il Nostro Amico Walter op. In de film, die verhaalt over de Italiaanse acteur Walter Chiari, speelt zij de rol van actrice Ava Gardner.

Anna Drijver werd de afgelopen jaren bekend met haar rollen in films als Bride Flight, Komt een Vrouw bij de Dokter en Loft. In oktober is zij naast Daan Schuurmans te zien in de thriller Bellicher: Cel.

 Anna speelt dus een rol in de Duitse televisiefilm Der Nachfolger. Dat laat Drijver weten via haar website.

De 28-jarige sexy actrice gaat de vrouwelijke hoofdrol Rebecca vertolken. De film wordt geregisseerd door Philip Nauck en Christopher Lenke.

De mannelijke hoofdrol is voor de Duitse acteur Max Riemelt.

De thriller Der Nachfolger is de debuutfilm van Philip Nauck en Christopher Lenke. De opnames vinden in september 2012 plaats in Berlijn.

De film zal in de zomer van 2013 op de Duitse televisie te zien zijn.

Anna Drijver scoort hoofdrol in Duitse tv-film

De film van ongeveer veertig minuten wordt geproduceerd voor zender ZDF als onderdeel van Das Kleine Fernsehspiel. Hierbij kunnen jonge filmmakers hun experimentele films tonen. Over de plot van de film is nog niets bekendgemaakt.

Anna Drijver was al eerder te zien in een buitenlandse productie. Ze speelde vorig jaar de rol van Ava Gardner in de Italiaanse film Walter Chiari - Fino all'Ultima Risata.

De 29-jarige actrice is vanaf 4 oktober 2012 te zien als Kirsten Bellicher in de Nederlandse actiefilm Bellicher: Cel. Hierin speelt ze de vrouw van Daan Schuurmans die Michael Bellicher speelt, een man wiens identiteit gestolen wordt. De film is een vervolg op Bellicher; De macht van Meneer Miller, waarin de twee acteurs ook de hoofdrollen vertolkten.

Der Nachfolger met Anna Drijver verschijnt volgend jaar zomer op de Duitse televisie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten