zondag 5 juni 2011

Anna Drijver niet snel onder de indruk

Anna Drijver niet snel onder de indruk
Actrice Anna Drijver raakt niet snel onder de indruk van iets. “Dat is ook een verdedigingsmechanisme."
Dit vertelt de 27-jarige in een interview met de Volkskrant. Volgens de actrice dankt ze haar nuchterheid aan haar modellenwerk op jonge leeftijd.
Anna Drijver: “Op mijn 15e ging ik in mijn eentje naar Shanghai voor een modellenwedstrijd. Daar moest ik in een badpak over een catwalk van 50 meter heen en weer lopen, in een gigantische hal, en het was ook nog op tv. Dat deed ik gewoon. Dus ik denk nu al snel: ik heb voor hetere vuren gestaan.”
De nuchterheid komt ook nu nog terug in haar werk. Anna Drijver: “Ik doe nooit iets voordat ik erover heb nagedacht. Ik moet me juist goed mentaal voorbereiden. Als ik iets moeilijks moet doen – een bepaalde naaktscène waardoor ik zenuwachtig zou kunnen worden – dan probeer ik het te relativeren.”
Volgens actrice Anna Drijver hoeft niemand dan ook jaloers op haar succes te zijn. “Ik heb altijd hard gewerkt, keuzes gemaakt, ik heb niets in de schoot geworpen gekregen. Daarom hoeft niemand jaloers te zijn."
Bovendien gunt de actrice anderen naar eigen zeggen veel. Anna Drijver: “Ik hoef niet altijd de hoofdrol. Ik vind het fijn om met z’n allen iets maken, daarin ben ik eigenlijk het beste.”
De volgende stap is volgens de actrice dan ook dat ze zelf een film wil produceren. Maar eerst is ze nog bezig met het schrijven van een tweede boek en speelt ze binnenkort een rol in een buitenlandse film. Anna Drijver: "Het is een kleine rol. Maar ik kan er verder nog niet veel over zeggen."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten