zondag 25 september 2011

Anna Drijver en Liz Snoijink in TROS dramaserie Freddy Heineken

Anna Drijver en Liz Snoijink in TROS dramaserie Freddy Heineken.
Actrices Anna Drijver en Liz Snoijink zijn toegevoegd aan de cast van de TROS-dramaserie Freddy. Zij voegen zich bij Thom Hoffman, die de hoofdrol van biermagnaat Freddy Heineken gaat spelen. Dat heeft de TROS gemeld. Anna Drijver en Snoijink spelen in Freddy beiden de rol van Lucille, de vrouw èn rots in de branding van Freddy Heineken.
Anna Drijver neemt de rol van de jonge Lucille voor haar rekening, Liz is te zien als de wat oudere Lucille“, legt een woordvoerder uit.
De serie Freddy gaat over het leven van Freddy Heineken. De bierbrouwer blikt terug op zijn leven: zijn carrière bij de brouwerij, de ontmoeting met de vrouw van zijn leven, Lucille, de relatie met zijn dochter en hoe hij geworden is tot de man die hij is.
De vierdelige serie wordt geproduceerd door Paul Voorthuysen voor S&V Fiction en de regie is in handen van Pim van Hoeve, bekend van onder meer Bernhard, Schavuit van Oranje. Het scenario is geschreven door Marc en Roeland Linssen.
De Tros heeft twee nieuwe hoofdrolspelers van de Heineken-serie bekendgemaakt, welke de omroep in voorbereiding heeft. Anna Drijver en Liz Snoyink kruipen beiden in de huid van Lucille, de vrouw van biermagnaat Freddy Heineken. Vorige week werd al bekend dat Thom Hoffman Freddy speelt. De vierdelige serie, die volgend jaar moet worden uitgezonden, toont hoe de bierbaas van ambitieus jongetje uitgroeide tot biermagnaat. De serie begint als Heineken in 1983 is ontvoerd en in een loods gevangen wordt gehouden. Vanuit zijn benarde positie blikt hij terug op zijn leven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten